Tuesday, March 8, 2011

~Testimonial seterusnya...~

Salah seorang daripada testimonial dan juga usahawan Hai-O iaitu SM Huda. Dia ni mempunyai 5 orang anak tp badan maintain je, suka bersukan dan sering sakit2 di celah peha. Once bila dh pakai PB br je 2 minggu pakai alhamdulillah gatal2 hilang.

Di samping tu jugak SM Huda ni citer dia selalu pakai blazer semasa keje tp sejak pakai PB ni dia tak pakai lg sbb PB ni bila kita pakai kat tmpt sejuk suhu badan kita tak sejuk dan bila tmpt panas suhu badan kita tak panas. PB ni dia sesuaikan suhu badan kita dengan persekitaran.

Di samping tu jugak dia bgtau anak dia umur 2 tahun bila minum ais akan mengalami batuk2 serta susah nak bernafas. Nak tido pn susah sbb sering batuk2. So Huda pakaikan bengkung ataupun waist nipper pada anaknya dan alhamdulillah anaknya boleh tido lena dan batuk pn berkurang.

Huda gak berkongsi citer pasal customer lelaki di mana dia mengalami angin pasang. Lelaki mesti tau kan ape tu angin pasang. Pastu Huda suggest pakai Long Girdle tp takde la saiz mcm customer pompuan. Lelaki punya ukuran lain. Tapi after lelaki ni pakai dalam masa 4 hari alhamdulillah angin pasang tak lg berlaku. So pada lelaki2 di luar sana yang mengalami angin pasang leh la cuba pakai k.

so jgn tunggu2 lg, rebut peluang untuk sihat. Tak kira lelaki atau perempuan, semua peringkat umur boleh pakai.

Boleh hubungi aida
013-9500953
email pada 
aimal_13@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...