Monday, March 7, 2011

~Premium Beautiful - kongsi citer~

Nak share ngan korang semua pasal Premium Beautiful. Before ni Aida dh citer ni nak tmbh2 pengetahuan ngan u olls semua. Ce..citer...ce...citer.....
PB ni ader 3 pieces.
1. Long Girdle
2. Long Bra
3. Waist Nipper

Long Girdle
bahagian depan 
- terutama utk ibu2 yang lepas bersalin boleh mengembalikan semula pada kedudukan yang asal.
- Boleh pudarkan strech mark yang ader kat perut
- Bagi yang susah nak pregnant kdg2 kita tak tau sistem peranakan kita jatuh, so PB ni boleh betulkan & naikkan semula sistem peranakan kita
- Boleh cegah kehamilan luar rahim dan elak ketumbuhan
- Boleh mengurangkan masalah senggugut.

Bahagian Belakang (Punggung)
- Tiada FIR kalau ader nanti habis semua org takde punggung plak
- Sekitar kaki girdle ade renda2 yang mengandungi FIR yang mana boleh memecahkan lemak di kawasan peha

Bahagian Bawah (yang berjaring2)
- Boleh tarik keluar darah2 kotor yang mana masa haid tak dpt kuar
- Mengatasi masalah keputihan
- Sesuai juga untuk lelaki terutama yang mengalami masalah angin pasang
- Boleh mengecutkan buasir

Long Bra
- Berbentuk piramid untuk bg. pengudaraan pada puting payudara yang boleh menyebabkan kanser
- Bahagian tgh bra boleh merawat gastrik serta memecahkan lemak2 yang ader di bahagian dada
- Bahagian belakang berbentuk U untuk menjaga tulang belakang
- Tali bra besar sbb. untuk tampung payudara daripada kendur


Waist Nipper (bengkung)
- Paling byk mengandungi FIR
- Boleh digunakan pada semua peringkat umur daripada baby sampai orang tua
- Boleh guna pada baby yang kuning dan bila suhu badan baby tinggi dengan membalutkan bengkung pada baby sebelum pegy ke klinik sbb ni boleh kurangkan kuning dan kurangkan panas suhu badan
- Bengkung ni jugak bleh pakai kat mana2. Contoh kalau sakit kpala leh balut bengkung pada kepala then after bangun tido sakit kpala dh kurang.
- Biasanya org tua selalu mengalami masalah sakit lutut, so leh balut lutut diorg dgn bengkung jadi ni leh kurangkan sakit lutut.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...