Sunday, March 20, 2011

~Premium Beautiful-Adakah anda tahu? Part 2~

Kita sambung kesinambungan Part 1 ari tu....

5.Research & Development
U olls tau utk terhasilnya PB ni ia adalah gabungan 3 negara... 
US menyumbangkan dari segi jahitan pada PB, Jepun plak dengan teknologi FIR manakala Jerman dari segi fabrik.
Bayangkan gabungan 3 negara yang power2 tu. Tu la PB ni disukai ramai dan mendapat sambutan sbb keberkesanan bila kt memakainya.

6.Mampu dimiliki
semua golongan boleh memilikinya...
menang membeli alah memakai

7.Jaminan seumur hidup
means kalau u olls punya PB ni koyak ke, rosak ke boleh bawak repair kat stokis.
Ade ke produk lain yang jaminan seumur hidup ek?
mmmm.....fikir2kan.

so u olls mesti dh tgk kan nape harganya mcmtu...mmg berbaloi2. Anda tak rugi ape2 pn kalau beli.
Malah memberi kepuasan pada diri sendiri.

So jgn tunggu2 lagi selagi rebate sehingga RM800 masih ade hingga 25 Mac ni je. Pasni mmg tak dpt dh la...

so leh call aida 013-9500953  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...