Thursday, March 10, 2011

~Premium Beautiful-Adakah anda tahu? Part 1~

Byk mende baru tahu pasal Premium Beautiful ni, 
tak kenal maka tak cinta
begitu gak ngan PB ni...
Aida nak share skit ilmu yang aida dapat

 1. PERINTIS
 Pakaian dalam yang ader FIR
15 Tahun dh ader dipasaran...
lama tu bertahan kan, bukan 2-3 tahun tp 15 thn. dahsiat tul la...

2. SUPERBRAND 
Boleh ade jenama superbrand sbb paling laris dan disukai ramai. Boleh anda bayangkan...
Kalau tgk roti gardenia pun ade dpt superbrand. So u olls leh pikir sendiri la kan betapa hebatnya produk ni... 

3. PENGIKTIRAFAN 
PB ni telah diiktiraf oleh pakar tulang belakang daripada US & KANADA.
Kita makin berusia makin bongkok kan, so after pakai PB masalah ni dpt diatasi.
Tp masalah bongkok ni bukan tunggu tua br kena, contohnya aida sendiri tak sampai 30-an dh bongkok...bayangkan bila dh tua mcmana la ketaranya bongkok tu.
Tulang belakang aset penting tau, bila tulang belakang bermasalah segala kerja sukar nak kita buat. Renung-renungkan...

4. One-Stop-Centre
mcm2 la ader pd PB ni...
ia bukan sahaja untuk kurus sebenarnya PB ni penekanan 70% terhadap kesihatan dan 30% terhadap kecantikan so jd la 100% keyakinan.
Ape2 pn yang penting kita kena sihat dulu, bila dh sihat baru leh cantik. Tul kan?
Selain tu ia 100% keselamatan dan mesra pengguna.
Bayangkan kalau u olls pakai korset ni org nak rogol pn tak leh, ye la sukar tu diorg nak bukak. So kat sini pn dh leh protect kita. Orang yang pakai tahu fungsi keselamatan yang dimaksudkan...hehehe

ok setakat ni dulu la aida share,
nanti kita sambung lg k...  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...