Sunday, March 6, 2011

~Baru ku Tahu - Part 3~

U olls semua nak tau tak kenapa Premium Beautiful Corset yang Hai-O punya harga lebih mahal daripada corset lain? 

Tapi sebenarnya bukan mahal pn ader lagi yang lagi mahal daripada produk ni. Ce..citer ce...citer......

Sebenarnya kalau u olls tgk betul2 banding antara fabrik PB dengan fabrik corset lain... Tentu dh nampak beza.  

Fabrik PB ni selesa walaupun melekat kat badan tp ia nipis dan kainnya lembut. Saper2 yg pernah pakai corset lain akan tau perbezaan ini.

Mmg pada peringkat permulaan anda akan rasa tak selesa pada bahagian ketiak tp after 1 week dh basuh anda akan rasa selesa  sbb fabrik dh lembut.

Ader gak stgh org taknak pakai sbb katanya kalau pakai PB nampak breast dia tetonjol... Untuk pengetahuan u olls long bra keluaran Hai-O ni dibuat bentuk piramid bukan bulat sbb untuk bagi pengudaraan pada puting kita, kalau puting kita tak cukup pengudaraan tu yang jadi warna hitam...

But jgn risau after u olls pakai PB puting kt daripada warna hitam boleh bertukar menjadi warna kemerah-merahan. Ini sudah terbukti.

Buat apa kalau kita pakai yang murah tp tiada kesan duit keluar jugak. Tapi kalau PB ni mmg dh terbukti disukai ramai kalau tak takkan dapat SUPERBRAND mcm roti Gardenia.

Orang yang tak pernah pakai akan mengata mcm2 tp bila dh pakai akan tahu kesannya. 
PB ni 70% adalah untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan so bila dh sihat baru bleh cantik dan bila dh cantik 100% ade keyakinan terhadap diri sendiri. 
Tul tak???

So utamakan kesihatan untuk menjadi lebih cantik dan tampil dengan penuh keyakinan.
Insyaallah.

Sekiranya berminat boleh hubungi aida
013-9500953
email 
aimal_13@yahoo.com


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...