Monday, March 21, 2011

~Aktiviti Ujung Minggu- Kat Kampung~

Ujung minggu baru ni aida blk kg ade sedara kawin & tunang...
Kejap nak balik kejap kejap taknak last2 blk gak...
hehehe dh la tiba2 aritu ader member bgtau Merchang banjir lg la mcm berat hati nak blk. Tp bila pikir2 dh lama tak balik kan then nak bg bonus kat mak hehehehe lg la bersemangat nak blk.

Untuk pengetahuan u olls parents aida tak tau pn yang aida join bisnes ni but once nak bg bonus kat dia mcm terkejut gak la kan. AKhir2 bulan gaji pun lum masuk tp tiba2 bg duit kat diorg.

Tapi alhamdulillah parents aida tak bantah pun malah aida mintak diorg doa lg semoga aida berjaya dalam bisnes ni...
U olls pun sama la, bukan maksud nak sembunyi mende2 mcmni...tp semua ni untuk keluarga kita gak. Bukan untuk kesenangan kita sorang kan.

Kat sini ader beberapa gambor aida sepanjang majlis kahwin & pertunangan sedara aida....

Majlis persandingan Efy...

with my 1st anak buah...
majlis pertunangan Liya kat Dungun...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...