Thursday, February 10, 2011

~Trip ke Kenyir masa CNY~

mmg syok sangat dapat bercuti ngan member2 ke Tasek Kenyir........ktorg pegy dari 29 Jan - 1 Feb. Walaupun masa pegy musim hujan kat Terengganu ktorg still seronok ngan macam-macam aktiviti.
Dah la nak ke Tasek Kenyir mcm2 halangan ngan jalan yang berlubang. Ktorg sesat lg tu yang lawak. Walaupun aida org ganu tapi bukan tau jalan sgt pun. Huahuahua...kesian member2 aida. Tapi yang sesat tu bukan aida yang lead nasib baik. Kalau tak mmg jenuuh kena bambuuuu.......
Ktorg menginap di rumah Penginapan Persekutuan di Pulau Sah dan rumah bot. 

 On the way ke Pulau Sah..........

 Waktu memasak la plak asyik hujan je kat sana perut pun asyik lapor je.....

Ni masa kat Taman Herba kat Pulau Sah, kat sini ktorg dapat minum air tongkat ali ngan kacip fatimah yang fresh di masak guna dapur kayu. Ktorg siap posing lagi kat dapur kayu tu. Ye la bukan senang nak jumpa kan.
Ni gambor masa kat atas rumah bot.....ni mmg paling syokkkkk siuuut. Jakun tu sbb tak penah naik. Merasa la jugak rasa. hehehe. Sayang kat geng2 semua, sbb korang aida dapat naik rumah bot ni. 

Tgk betapa excited sgt...ni masa kat atas rumah bot. Masa ni bot tgh bergerak, tu yang happy sgt nasib baik tak hujan masa ni. kalau tak...takde maknanya semua ni.

  Ni dia masa untuk minum......

 Aktiviti malam...hehehehe memancing.

Memancing atas rumah bot......seronok sangat. Friends forever.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...