Thursday, February 10, 2011

~ Tahniah Buat Salha Zain ~

Aida pun nak jadi mcm dia......

Tahniah diucapkan pada Kak Salha sbb dh naik pangkat. Pangkat CDM tu......

CROWN DIAMOND MANAGER......

Korang nak tau CROWN DIAMOND MANAGER (CDM) nie ialah pangkat tertinggi sekali dalam bisnes nie. Yg lg syok dapat skali ngan bonus2 lain tu.....


Bonus melancong
Bulan april ni K. Salha dpt tiket free gy Perth.....seronok tu dpt 2 tiket bukan satu je tau. Pasni plak dalam tahun ni gak bakal menyusul trip ke Hong Kong,  Bandung & Venice.....

 Ni gambor K.Salha masa free trip gy Switzerland.....


Bonus Car Fund
dulu pakai kelisa je then after a few months join this bisnes dah pakai vios (free jugak ye) and now BMW free gak tu......dahsiat


 syoknya........

bonus seterusnya
.
.
.
.
Bonus Wawasan
bonus nie merupakan pencapaian yang besar untuk seseorang pemimpim...

Handbag
siap dapat handbag free lg stokis bagi......mmmmmm

dan
.
.
.
.

Siap masuk TV tu......bukan main2 punya bisnes tau. Ni memang betul2 bisnes masuk Program Hujah TV 9 lagi.....

Kak Salha ni asalnya surirumah tangga je....dia pun ade bgtau aida yang dia mcm tak percaya yang dia asalnya surirumah tangga sepenuh masa sekarang ni income boleh cecah sampai 5 figure!!!
Kalau la akak ni dari dulu asyik pikir je agak2nya dia leh capai ke mcm skrg ni....boleh ke....boleh ke...tentu dia tak jadi mcm skrg kan.
Kalau Kak Salha asyik duk pikir ala tak pandai nak ckp, takde contact, takde modal, busy la, kau masuk la dulu aku tgk je.......
so orang lain akan rebut peluang ni dan dia tentu tak dapat sepertimana skrg.
Kalau Kak Salha boleh berjaya nape tidak kita, takde orang lain yang boleh mengubah hidup kita melainkan diri kita sendiri.
concept bisnes nie ialah Follow The Leader...kite buat ape yang perlu bukan buat sesuka hati...follow jek....senang je kan...
abaikan aper orang nak ckp, biasa la orang akan mengata kalau dia tak nampak kejayaan kita.....andai kata Kak Salha asyik pikir pandangan negatif orang sekeliling dh tentu dia tak capai mcm skrg. Skrg org tgk dia pun teruja.......maunya surirumah tangga leh dpt income 5 figure, CAN U IMAGINE!!! 
Kalau kita nak berjaya kita hendaklah berkawan & rapatkan diri dengan orang yang berjaya......
so pikir2 kan lah
TIADA SESIAPA YANG BOLEH MENGUBAH HIDUP KITA MELAINKAN DIRI KITA SENDIRI 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...