Sunday, February 13, 2011

~Premium Beatiful Corset - Cara nak Pakai~

Aduii mula2 nak pakai corset ni mmg leceh sbb tak kena cara, senget benget bdn ngan muka dibuatnya tapi sebenarnya ader cara supaya kita takde la leceh sgt nak pakai. So aper kt study skit cara nak pakai dengan betul.....jom

Langkah 1: Long Girdle (1) Lipatkan bahagian pinggang dan dan kaki seluar dalam
(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa
(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas
(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa
tips - untuk mudah pakai,kene bukak kaki besar sket,ala2 kekuda gitu...pastu joget2 sket sambil nak pakai...hehe
mula2 memang rasa ketat sket but in few weeks u akan familiar and senang sgt nak pakai...
tips - make sure bahagian tali2 yg kat belakang tu selari dengan tulang belakang kita

so ape tunggu lagi marilah kite pakat pakai PB ramai2
CALL/SMS ME 013-9500953

Langkah 2: Long Bra

(1) Tundukkan padan 90 darjah dan sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra (pastikan semua daging payudara masuk cantik ke dalam cup bra
(2) Lekatkan cangkuk di bahagian belakang
(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).
(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.
(5) Betulkan kedudukan bra

tips - kalau tangan x sampai ke belakang,and xde sapa nak tlg cangkuk kan..u alls boleh pakai kain batik or ape2 kain dulu...berkemban ye...then cangkuk kat depan dulu baru turn ke belakang...sbb kalau tanpa kain alas, PB x boleh turn sbb dah lekat kat badan

Last skali 

Langkah 3: Waist Nipper

(1)Letakkan rama-rama diamond terletak di tengah dada
(2)Lekatkan kesemua cangkuk(patut berada di tulang rusuk kiri badan)
(3) Betulkan kedudukannya
(4) Tarik tali pelaras
(5) Tahan nafas dan cangkukkan ke depan
(6) Pastikan ianya selesa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...