Wednesday, February 16, 2011

~Futsal punya pasal~


Dah la tak penah2 main futsal....semalam main untuk training kononnya, dengan tak warming up tiba2 terus main. Mau tak sakit satu badan ari ni. Tu la takde penyakit cari penyakit. Aduiiii sakit nya kakiku. 
Dah la main semalam pn ntah aper2, biasa la pompuan mainnya bukan pandai sgt tp suara yang lebih daripada pergerakan. Hehehehe. Semput weh main tak warming up. Tgk yang badan sihat2 tu lagi la. 

Walaupun badan sihat still nak main, alasannya nak kurus. Tapi jangan la sampai paksa diri kan.  Kesian kat badan....kalau la badan tu leh berkata-kata mesti dia ckp udah2 la tu main. Karang pengsan plak. Baru gerak skit dh tak larat. 

So kalau bersukan pn tak semestinya terus leh kurus, kena sentiasa bersukan la. Tapi kalau bersukan sambil pakai Corset Premium Beutiful ni lagi nampak kesannya. Tak bersukan pn leh nampak kesan ni plak bersukan lagi la.

So jangan lengah2 untuk dapatkan set PB ni untuk jadikan diri anda wanita yang cantik dan bergaya.


Untuk keterangan lebih lanjut leh wt appointment 
@ contact aida

013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...