Wednesday, February 16, 2011

~ Baru Ku Tahu - Part 1 ~

Nak share skit ngan u all....aida pun baru tau. Aida tau ni pun dari Kak Ana ~My Superwoman~

Testimoni 1 

Dia bercerita ttg satu kes ni dia pakaikan Corset Premium Beatiful untuk seorang akak ni, ksian bila dapati akak ni takde tabung (means breast), boleh u all bayangkan kalau u all kat tmpt akak ni. 

Sedihkan.......anugerah yang telah diberikan kepada wanita telah diambil. Tu disebabkan diri kita sendiri. Taknak cegah dari awal, taknak check, buat sambil lewa je dengan anugerah dan pemberian yang telah Tuhan berikan. 

Bila dh Tuhan ambil baru menyesal selama ni tak jaga betul2. So kita nak salahkan saper? Takde sape2 kan. Sebelum ni pn aida pernah post pasal kanser payudara. Semua ni u all kena ambil tahu. 

Tak semestinya kita muda lg tak perlu ambil tau. Semua peringkat umur kena ambil tau tentang ni. Sebab kanser ni bahaya. Kalau demam mkn ubat nanti baik tetapi berbeza dengan kanser. Bila dh kena sukar untuk diubati.

Oleh itu, wahai wanita sayangi la breast anda selagi boleh cegah daripada kanser. Mencegah lebih baik daripada mengubati. Renung2 kanlah........


Di samping tu, PB ni bukan sahaja boleh cegah kanser tetapi boleh merawat bayi yang kena  demam kuning. Before ni aida tak tau pn tapi lepas sorang akak ni bercerita dia bgtau anak dia kena demam kuning then after balut and baring anak dia atas waist nipper, alhamdulillah kuning boleh hilang......
Tu berdasarkan pengalaman akak tu. Tapi dia berkongsi so aida pun dpt tau info ni.

Kak Ana pun ade bgtau produk PB ni mmg dari dulu tak penah turun harga, mesti u all pelikkan takkan tak turun2. Tp tu la kenyataannya....

Produk PB tak turun harga sebab ia produk yang disukai ramai, produk ni pn dh dapat label Super Brand means produk yang diguna ramai mcm roti Gardenia yg ader label Super Brand.....

PB ni kalau u all nak tau mcm goreng pisang panas la kat pasaran sekarang. Sbb ia berkesan tu disukai ramai........

So saper2 yang berminat nak tau lebih lanjut leh 

contact aida 013-9500953

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...