Thursday, February 10, 2011

Akhirnya.........

Salam

alhamdulillah akhirnya aida melibatkan diri dalam bisnes & pakai gak PB. Aida ni kalau orang tgk badan takyah pun sebenarnya pakai PB tapi disebabkan terlalu kurus & bongkok membuatkan aida nak try pakai.

So far skrg rasa la perbezaan before & after pakai. Takde la kena tegur bongkok lg. satu lagi aida ade masalah senggugut after pakai ia boleh hilang la alhamdulillah.
 


saya ni plak pantang tengok wanita yang lawa mula la teringin nak jd mcm diorg. Tu la saya. hehehe......tu cuba pakai PB nak jd mcm diorg la.

Di samping tu jugak before ni ader la try nak keje part time nak tmbh income tp x tau kan nk wt pe akhirnya jumpa ngan SYA then bawak aida untuk join bisnes ni.

So far alhamdulillah la ramai yang tanya pasal Premium Beautiful ni, so jomla kite ramai2 beli corset Premium Beautiful or join the Premium Beautiful business dengan aida....


all you need to do is call/sms me and book your appointment now!!!

013-9500953

aimal_13@yahoo.com
 















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...