Thursday, January 7, 2016

Promosi Premium Beautiful 2016

Tahun 2015 telah melabuhkan tirai & promo premium beautiful untuk 2015 pun telah berakhir but korang jangan sedih, mana yang belum sempat grab promo yang dulu now ade berita baik untuk anda.

 Before citer pasal promo bagi yang belum mengenali Premium Beautiful walaupun dah berbelas tahun di Malaysia, di sini aida share serba sedikit tentang Premium Beautiful.

******************************************************
KEISTIMEWAAN PREMIUM BEAUTIFUL 
******************************************************



 *****************************************
KEBAIKAN PREMIUM BEAUTIFUL
*****************************************

***************************************************************************
SOAL JAWAB
***************************************************************************

Adakah pemakaian Premium Beautiful akan mengganggu peredaran darah dan kesihatan seseorang? Adakah ia akan mengakibatkan perubahan bentuk badan?
Tidak. Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini diperbuat daripada fabrik semula jadi seperti fiber, nilon, tetron serta fabrik lain dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (far infrared ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme badan. Selain itu, fabriknya mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian. Pemakaian Premium Beautiful tidak akan menjejaskan kesihatan dan peredaran darah seseorang, malah pemakaian untuk jangka masa panjang dapat menghasilkan kontur badan yang menarik. 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Adakah pemakaian Premium Beautiful akan menyebabkan badan berasa panas?
Pakaian dalam pembentukan badan Premium Beautiful ini dihasilkan melalui teknologi tinggi yang menggunakan fabrik semula jadi seperti fiber, nilon dan tetron yang mempunyai kuasa penyerapan yang baik dan telap udara. Maka, pemakaian Premium Beautiful pada hari panas tidak akan menyebabkan badan berasa panas, malah anda akan berasa selesa di samping memiliki bentuk badan yang menarik.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sekiranya kita ingin memakainya selepas bersalin, bilakah masa yang sesuai untuk mendapatkan ukuran badan?
Anda dicadangkan supaya membuat ukuran badan pada bulan ke-6 hingga 7 semasa mengandung kerana selepas bersalin, walaupun bentuk badan belum pulih kepada bentuk asal, namun ia adalah lebih kurang sama dengan bentuk badan semasa anda mengandung pada bulan ke-6 hingga 7. Maka, perbezaan ukuran badan adalah tidak besar. Bagi mereka yang mengandung lebih daripada 8 bulan, anda boleh membuat ukuran badan pada hari ke-3 selepas bersalin. Selain itu, bagi mereka yang melahirkan bayi secara normal, Premium Beautiful boleh dipakai selepas 7-10 hari selepas bersalin. Manakala, bagi mereka yang melahirkan bayi melalui pembedahan, ia hanya boleh dipakai kira-kira selepas 10-14 hari selepas bersalin. Masa keemasan bagi wanita selepas bersalin untuk menguruskan badan adalah dalam masa enam bulan pertama. Mereka yang memakainya lebih awal akan memperolehi kesan baik dalam masa singkat. Ia bukan sahaja dapat membantu memulihkan bentuk badan, malah turut dapat mengembalikan organ dalaman rahim ke tempat asal.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Berapa lamakah kita akan melihat hasilnya?
Pemakaian pakaian dalam pembentukan badan ini merupakan satu proses yang konsisten. Biasanya, kita akan melihat hasil sejurus selepas memakainya. Namun, sekiranya anda ingin mengekalkan bentuk badan, anda perlu memakainya secara konsisten selama 1-6 bulan berdasarkan keadaan badan anda. Pada bulan pertama, lemak akan mula beralih. 3 bulan kemudian, lemak akan beralih ke tempat asalnya dan 6 bulan kemudian, lemak akan kekal di tempat asal. Bagi mereka yang mula-mula memakai Premium Beautiful, mereka mudah berasa ketat dan tidak selesa di mana hari pertama hingga hari ke-15 merupakan tempoh penyesuaian. Selepas melalui tempoh tersebut, anda akan berasa semakin selesa.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Adakah pemakaian Premium Beautiful dapat membantu masalah payudara yang kendur dan menggelebeh?
Payudara yang melendut mungkin disebabkan oleh kelonggaran di bahagian otot dada dan pinggang di mana ia merupakan masalah yang paling umum bagi kebanyakan kaum wanita yang telah bersalin. Premium Beautiful yang direka khas ini mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul. Selain itu, ia juga dapat menyelaras bahagian perut yang menonjol, meningkatkan garis payudara serta mengelakkan masalah payudara yang kendur dan menggelebeh.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Adakah Premium Beautiful tidak dapat menampung payudara yang terlalu besar dan menyebabkannya melimpah keluar?
Premium Beautiful mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik, rawan keluli dan reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada kedudukan yang betul serta menegak dan mengukuhkan kedudukan payudara. Maka, ia dapat menampung payudara yang besar sepenuhnya.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Adakah masalah payudara yang kendur dapat diperbaiki dengan memakai Premium Beautiful? Ada orang mengatakan bahawa dengan memakai Premium Beautiful, payudara akan menjadi besar? Adakah ia benar?
Saiz payudara mungkin akan berubah berpandukan kepada keadaan fisiologi seseorang. Namun sekiranya kita memakai pakaian dalam yang baik seperti Premium Beautiful dalam jangka masa yang panjang, ia dapat memperbaiki masalah payudara yang kendur dan menggelebeh, seterusnya membentuk kontur badan yang menarik.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Bilakah Long Brassiere Premium Beautiful sesuai dipakai? Apakah tempat yang sesuai untuk memakainya?
Anda akan memperolehi kesan yang terbaik sekiranya anda memakai Long Brassiere Premium Beautiful setiap hari. Apabila bentuk badan sudah dikekalkan, anda boleh memakai Long Brassiere Premium Beautiful bersama-sama dengan singlet, skirt atau seluar pendek mengikut kehendak anda. Namun, sekiranya anda tidak dapat memakai Long Brassiere Premium Beautiful setiap hari, anda boleh memilih untuk memakainya bila-bila masa sahaja misalnya semasa anda menghadiri majlis perkahwinan atau majlis makan malam. Ia dapat menonjolkan bentuk badan yang langsing dan menarik.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Mengapakah kita perlu memakai brassiere Premium Beautiful? Bolehkah kita hanya memakai long girdle?
Lemak mudah terbentuk di bahagian bawah punggung serta bahagian dalam dan luar paha. Sekiranya kita mengabaikan bahagian-bahagian ini, lama-kelamaan lemak akan terbentuk. Jika anda hanya memakai long girdle untuk jangka masa panjang, lemak mudah terbentuk di bahagian perut dan paha luar , maka kontur badan akan menjadi tidak menarik.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Adakah long brassiere harus dipakai bersama dengan long girdle dan waist nipper?
Long brassiere dan long girdle Premium Beautiful merupakan pakaian dalam pembentukan badan yang berfungsi untuk menyelaraskan kontur-kontur di bahagian dada, pinggang, perut, pinggul, paha dan keseluruhan badan. Bagi waist nipper pula, ia dapat menyelaraskan kontur dada dan perut, meningkatkan kedudukan dada dan menjadikannya lebih berisi serta memperbaiki postur seseorang. Semasa anda memakai pakaian yang ketat, waist nipper diperlukan untuk memenuhi ruang antara brassiere dan long girdle untuk membentuk pinggang yang ramping dan seterusnya memperbetulkan postur badan. Maka, mereka yang memakai long brassiere, waist nipper dan long girdle pada masa yang sama dapat membentuk kontur badan yang menarik.
 

******************************************
PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL
******************************************

Premium Beautiful 2016 kembali dengan promo terkini. Tapi promo ni bukan sepanjang tahun ye hanya sah sehingga 31 Mac 2016 sahaja.

Siapa cepat dia dapat.


 ********************************************
HARGA PREMIUM BEAUTIFUL 2016
*******************************************
Ramai yang tanya harga Premium Beautiful, actually harga depends pada ukuran badan masing-masing. Bukan ade saiz S, M, L @ XL. Setiap ukuran badan mempunyai saiz masing-masing. So fitting dulu then harga dapat ditentukan. 
Jangan risau FREE FITTING.

********************************
MAKLUMAT LANJUT
********************************
 Sebarang pertanyaan lanjut boleh hubungi aida 
013-9500953 
@
aimal_13@yahoo.com

FREE CONSULTATION & FITTING



Wednesday, December 30, 2015

Menghitung detik Tahun 2016


Tik tok tik tok.......
Dalam masa sehari je lagi kita bakal mengakhiri tahun 2015,
mesti korang banyak wishlist yang dah tertunai tahun ni kan ataupun ada yang akan tunda bawak ke tahun depan?

Hehehehe its normal la asyik-asyik tunda especially kalau bab kurus. Right?
Ramai azam tahun baru nak kurus tu tak menang tangan jugak masing-masing mencari alternatif untuk kuruskan badan.
Kak Aida saya memang betul-betul nak kurus tu cepat-cepat book Premium Beautiful ngan akak. Hehehehe.... Tak kurang jugak ramai tahun depan bakal-bakal ibu yang akan bersalin. Tapi now dah mudah, berpantang sendiri pun takde masalah sebab bengkung moden aka Premium Beautiful dah tersedia untuk dipakai.
Walau apapun wishlist korang untuk tahun 2016, aida doakan semoga tercapai. Jangan sesekali memandang rendah pada wishlist orang lain. Walaupun wishlist tu nampak pelik & tak masuk akal.

Tahun 2016 tahun yang penuh cabaran terutama dalam kewangan masing-masing. So jangan terlalu memandah remeh ye. Selamat menyambut tahun 2016 yang bakal tiba.

Xoxo,
Aida Rashid

Friday, June 19, 2015

Salam Ramadhan


Salam Ramadhan 
Selamat Menunaikan Ibadah Puasa




Tuesday, May 12, 2015

Premium Beautiful Penipu

Memang Premium Beautiful penipu....
Mana taknya, kalau tak tipu takkan orang pakai je kurus, pakai je baju lama dah boleh pakai balik, pakai je turun 10kg. Penipu sangat kan. Sampai Top Leaders Circle tak menang tangan asyik restock je Premium Beautiful.














 Hasil Pemakaian Premium Beautiful







 Maklumat lanjut berkenaan Premium Beautiful boleh hubungi :

Aida Rashid
013-9500953


Monday, May 11, 2015

Top Leaders Circle Red Carpet 2015

Pada 18 April 2015 bertempat di Setia City Convention Centre (SACC) telah berlangsungnya majlis gilang gemilang bagi meraikan penerima tabung kereta, pemenang RM180K achiever dan RM720K achiever di Diamond Night 2015.

Bukan sahaja lampu yang bergemerlapan malah setiap usahawan turut menggayakan dress masing-masing dengan pilihan designer kegemaran. Semua nampak sangat cantik dan jelita pada malam tu. Lebih-lebih lagi TLC Master Trainers yang sememangnya jelita tiap kali majlis syarikat.

 My Luvly & direct mentor Kak Salha Zain sekali pandang macam Dato' Siti Nurhaliza, dua kali pandang confirm la macam Salha Zain kan. Ibu kepada 3 orang anak look gorgeous sangat.

Nak cerita sejarah Kak Salha  macamana start bisnes rasanya lebih kurang dengan yang lain tapi rasanya beliau lagi sedih la. Bayangkan beliau dulu seorang surirumah saving dalam bank masa tu hanya RM14.60, macamana ek beliau boleh berjaya sampai tahap sekarang? Suami dulu tidak support sepenuhnya then dalam masa yang sama pembangkang kuat la tapi disebabkan impian mengatasi segalanya maka beliau bertekad untuk berbisnes. Agaknya kalau beliau tak bertegas untuk berbisnes dulu mesti beliau tak merasai income 6 angka, pakai kereta mewah, pakai designer handbag & dress, melancong hampir ke 40 buah negara, bawak family menunaikan umrah dan digelar Sohonita Icon oleh Kerajaan Malaysia. Kebanyakan daripada kita hanya tahu beliau dah berjaya tapi kesusahan disebaliknya hanya beliau yang tahu. Memang bertuah sangat la Top Leaders Circle mempunyai mentor & sifu yang hebat seperti beliau. Daripada zero to hero. I Follow 500% Kak Salha.




Antara salah seorang TLC Master Trainers, Izyan Liyana. Merupakan ex Engineer di salah sebuah Jabatan Kerajaan dan ibu kepada dua orang anak. Berbisnes dengan suami yang berada nun jauh di utara tanpa pembantu rumah. Nak ikut alasan memang banyak sangat tapi sebab anak-anak menjadi penguat untuk beliau teruskan bisnes dengan Top Leaders Circle.



TLC Master Trainers, Nur Fadzliah.
Merupakan seorang bekas pensyarah di salah sebuah universiti di Terengganu. Sebelum berbisnes jatuh cinta dengan produk dahulu disebabkan produk hebat, dah alang-alang pakai terus buat bisnes je la. Beliau mengidap slip dics yang sangat kritikal selepas terlibat dengan kemalangan jalanraya di mana terpaksa pakai support untuk menampung leher & kepala. Tetapi after berjumpa dengan Premium Beautiful beliau dah boleh bergiat aktif seperti insan lain. Beliau merupakan salah seorang speaker pada malam itu. Cayalah Nur!!!



TLC Master Trainers seterusnya, Salleha Roslan. Ibu kepada 3 orang anak ni takde istilah penat. Ke mana sahaja anak-anak sentiasa bersama. Takde alasan anak untuk berbisnes.Baru sahaja mengeluarkan kereta mewah, from Perodua Alza to Mercedes C-Class.



Dah macam Fast and Furious 4 dah kan.....
I follow 500%
Nak berjaya follow orang yang dah berjaya

OOTD dress and shawl by Own Collection
Make Up by Shu Uemura


With my multimillionaire Mentor & Sifu
Top Leaders Circle disokong kuat oleh beliau. Dulunya orang biasa-biasa, seorang jurutera tapi ambil keputusan untuk buat bisnes secara full time. Dah hampir 11 tahun berbisnes takde kenal erti putus asa untuk lahirkan ramai lagi jutawan seperti beliau. Walaupun permulaan hanya mendapat RM90 keuntungan but kalau beliau putus asa masa tu mesti takkan dapat bergelar Multimillionaire kan.
Mentor TLC adalah lambang masa depan kami. Just follow gerak kerja mereka insyaallah kejayaan menanti. Jangan sesekali cepat berputus asa selagi kejayaan belum capai.
Walaupun mereka dah bertahun berbisnes namun takde kenal putus asa, why? kerana makin lama makin seronok berbisnes.

With Ismalina, salah seorang TLC members. Baru sahaja berhenti kerja as Chartered Accountant di salah sebuah syarikat terkemuka di ibu kota. Walaupun gaji dah mencecah RM8k sebulan di syarikat beliau, namun tiada kebebasan masa. Masa untuk anak dan keluarga banyak dihabiskan di pejabat.



With Kak Lyn, bukan calang-calang orang ni. CEO salah sebuah syarikat pembuatan yang terkemuka di Malaysia. Wowwww CEO yang income dah besar pun join bisnes with TLC. Why? cause Kak Lyn kata dia happy dan mempunyai masa ngan family bila berbisnes dengan TLC.


With Faridah, adik comel ni dah turun 20kg hasil pemakaian Premium Beautiful yang konsistan kalau dulu memang bambam sangat la. hehehe sorry but now nak pakai dress pun dah confident.

With Kak Dyna, walaupun jauh nun di Melaka tapi bukan alasan untuk menimba ilmu dan mencapai kejayaan



With Jaja, dulu seorang Chartered Accountant jugak but now full time business with TLC. Mempunyai 2 orang anak dan sendiri uruskan anak-anak tanpa maid.


TLC mempunyai pelbagai latarbelakang dan pekerjaan. Dari suri rumah sampai la ke pangkat yang tertinggi so tak kira la apa pun pekerjaan anda semua layak untuk menyertai TLC. Bujang @ berkahwin dan mempunyai anak pun takde masalah. Kami semua takde background dalam bisnes but alhamdulillah dengan TLC kami dilatih dan diberi tunjuk ajar sehingga boleh berdiri dengan kaki sendiri. Bestnya bisnes bersama TLC juga kami mempunyai mentor-mentor yang telah terbukti berjaya, so kami follow je la tiap tindakan mentor-mentor yang dah berjaya.
Kalau Top Mentor kami dah jutawan? kalau follow every single step yang mentor yang dah bergelar jutawan tunjukkan mesti la kita pun menjadi jutawan.

Bak kata pepatah berkawan dengan orang yang menjual perfume secara tak langsung kita pun wangi. So kalau bermentorkan jutawan dalam bidang yang sama kita pun akan menjadi jutawan.
Insyaallah dengan usaha yang berterusan, doa dan tawakal semua menjadi kenyataan.

Berminat menjadi usahawan bersama TLC. Hubungi je aida.

Xoxo,
Aida Rashid
013-9500953



Saturday, April 4, 2015

Premium Beautiful Penyelamat

Perempuan mana tak sentap kalau dah kena tegur "eh you pregnant ke?" Tersipu-sipu dibuatnya, dalam hati perut aku kritikal sangat ke sampai nampak pregnant? Menangis dalam hati. Sentap terus kena tegur macamtu.
 
Ok takpe siap la nanti aku pakai jugak Premium Beautiful yang kawan aku suggest aritu.  Terus call member suruh dating fitting. Sekali pakai sendiri boleh lihat kesan serta merta gambar kat bawah tu. Tapi member bagitau kena konsistan pakai 8 jam sehari. Tak boleh ngelat kalau betul-betul nak hilangkan masalah perut buncit.....
 
Memang tahap wajib pakai lebih 8 jam pun sanggup janji perut buncit dapat diselesaikan. Nasib la ada Premium Beautiful jadi penyelamat. Kalau tak agaknya sampai bila-bila la perut macamni. Actually masa belum kahwin ok je but selepas bersalin anak pertama terus macamtu. Memang la suami takde cakap apa-apa tapi sebagai isteri nak la kena jaga semua tu kan.
 
Antara luahan klien aida semasa berkongsi tentang Premium Beautiful Penyelamat.
 
 
===================================
Antara sebab kenapa pilih Premium Beautiful
===================================
1. Superbrand
- kualiti & kuantiti tinggi
2. Lifetime Warranty
- koyak @ cangkuk tercabut boleh hantar repair free sahaja tanpa kos
3. FIR Technology
4. Fabrik akwatek akwadyne
- fabrik yg dipakai oleh angkasawan & penyelam laut dalam
5. Buatan Malaysia tetapi menggunakan teknologi 3 buah negara maju
6. Pergerakan 360 darjah
- pengiktirafan pakar tulang belakang kesihatan dunia
7. Direka khas untuk 70% kesihatan, 30% kecantikan, 100% keyakinan
 
======================
Kebaikan Premium Beautiful
======================
PB membantu mengatasi masalah-masalah :
✔ Senggugut
✔ Nak kawen
✔ Sukar hamil
✔ Malas bersenam
✔ Susah kawal nafsu makan
✔ Baru lepas bersalin
✔ Slip disc
✔ Peranakan jatuh
✔ Breast kendur
✔ Cyst / Fibroid
✔ Lump / Breast Cancer
 
 
Paling bestnya tentang Premium Beautiful ni tiada masalah berlipat ataupun bergulung yang selalu aida dengar tiap kali jumpa klien. Di samping itu juga, bagi ibu-ibu yang menyusukan anak yang nak dapatkan bentuk badan asal don't worry sebab Premium Beautiful adalah sangat senang bila nak menyusu.
 
Sekian, perihal Premium Beautiful Penyelamat.
 
 
FREE FITTING & CONSULTATION!!!
 
 
=================
MAKLUMAT LANJUT
=================

 SMS/WHATSAPP ---> NAK PB ke 013-9500953
 
 
 

Monday, March 9, 2015

Anugerah Meletup Top Leaders Circle



Alhamdulillah bukan artis je ada anugerah meletup malah kami di Top Leaders Circle (TLC) pun ada anugerah meletup bagi menghargai penerima & pemenang 60K dan 100K.

From zero but now semua come hero. Tiada yang mustahil di Top Leaders Circle. Canaian mentor-mentor hebat di TLC memberi peluang kepada semua usahawan untuk berjaya seperti mentor yang dah berjaya.

Nak berjaya seperti mereka...
Nak menjadi jutawan seperti mereka....
Follow gerak kerja mereka.
Dengar macam simple tapi semua orang nak menjadi seperti mereka tapi tidak ramai mengikut jejak kerja sepertimana mereka buat.

Apa ilmu yang ada di luar sana di Top Leaders Circle jugak ada but tidak semua ilmu yang ada di Top Leaders Circle ada dekat luar sana. Memang bertuah la protoge TLC.

Malam anugerah tu pun dah ala-ala Oscar Award siap ada Bena lagi untuk protoge TLC menggayakan dress masing-masing.


Our Mentor, Cdm Salha Zain & Sifu, Cdm Hj. Azlan Deraman
 
TLC Master Trainers

 
 60k achievers

100k achiever

100k achiever



TLC Maskulin
 




With my luvly & beautiful mentor, CDM Salha
 



Top Leaders Circle
Satu Hati Makin Ke Depan

We LOVE TLC

Xoxo,
Aida Rashid
013-9500953
 



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...