Friday, February 13, 2015

Harga Terkini BB Plus Collagen dan Mineral Coffee

Mulai Februari 2015, harga produk-produk seperti BB Plus Collagen, Mineral Coffee, Garam Buluh, Alfalfa, Pantaz dan produk lain telah berbeza dari sebelum ini.

==================
BB Plus Collagen
==================

 *********************
Keberkesanan
*********************
BB Plus mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.

7 Hasil Kulit Cantik
1. Kulit wajah berseri dan cerah
2. Kulit lebih anjal dan tegang
3. Kulit lebih halus dan gebu
4. Kulit lebih lembab
5. Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6. Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7. Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari

************************
Cara Pengambilan
************************
Campurkan 1 paket BB Plus ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.
Sesuai untuk pesakit diabetes. Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan.  

Tanpa Gula dan Kolesterol
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes.

*******************
Ramuan Utama
********************
Kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin.

*****************************
Harga BB Plus Collagen
*****************************
RM198 (WM)
RM200 (EM)
Special price direct to 013-9500953
*
*
*
*
*

===============
Mineral Coffee
===============

*****************
Keberkesanan
*****************

***********************
Cara Pengambilan
*********************** 


******************
Ramuan Utama
*******************
kopi Robusta, garam buluh

**************************
Harga Mineral Coffee
**************************
RM30 (WM)
RM32 (EM)
Special price direct to 013-9500953
*
*
*
*
*
 

Thursday, February 12, 2015

Harga Bengkung Premium Beautiful

------------------------------------------------------------------
CIRI-CIRI BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL
------------------------------------------------------------------
1. Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan.

2. Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, seterusnya menghasilkan kontur badan yang menarik.

3. Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.

4. Reka bentuknya yang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.

5. 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.

6. Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

--------------------------------------------------------------------------
KEISTIMEWAAN BENGKUNG (BAHAGIAN HADAPAN)
--------------------------------------------------------------------------
A- Batang keluli memori(Ada 7 tulang kesemuanya) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari. Kesan 'effect' pemakaian kimono pada wanita jepun ini di applikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!

B- Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

C-Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk kaum adam yang 'boroi'. Alamailah sendiri keberkesanannya.

-----------------------------------------------------------------------
KEISTIMEWAAN BENGKUNG (BAHAGIAN BELAKANG)
------------------------------------------------------------------------
A-Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang.automatik menjadi ramping 
Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut. Badan yang gemuk dan 'flabby' akan . Sesiapa yang tiada pinggang ALAMILAH SENDIRI! Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus. Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya.

--------------------------------------------------------------------
KEGUNAAN BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL
--------------------------------------------------------------------
1. Memecahkan batu karang kecil dan menghancurkannya lalu keluar melalui air kencing 
2. Menghilangkan 'stretch mark'
3. Elok untuk mencegah demam kuning (Jaundice) baby 
4. Anak kecil yang kembong perut 
5. Mengubat lenguh kaki atau sakit lutut 
6. Bagus untuk wanita baru bersalin (Dalam Pantang) 
7. Mengelakkan senggugut 
8. Mengecutkan Fibroid 
9. Membantu mengurangkan sakit kepala & migrain 
10. Membuang angin dalam badan 
11. Menyokong tulang belakang & pinggang

------------------------------------------------
CARA PEMAKAIAN YANG BETUL
------------------------------------------------
1-Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan) 
2-Betulkan kedudukannya 
3-Pegang tali 
4-Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.
5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.

Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan. Percayalah....saya dah rasa, anda bila lagi.

--------------------------------------------
CARA BASUHAN YANG BETUL
--------------------------------------------
1. Larutkan 1 penutup 'liquid wash' dalam air suam. 
2. Seelokknya gunakan baldi atau besen ( untuk merendam bengkung PB anda) 
3. Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok2 manja bengkung PB anda 
4. Jirus dgn air bersih.
5. Toskan bengkung PB anda
6. Lap dgn tuala bg pengeringan yang cepat 
7. Gantung menggunakan Hanger 
8. Kipaskan.

----------------------------------
LIFETIME WARRANTY
----------------------------------
- Masalah cangkuk tercabut
- Terkoyak
FREE SERVICE

--------------------------------------
GOLONGAN YANG SESUAI
---------------------------------------
Semua peringkat umur, lelaki mahupun wanita.

---------------------------------------------------------------------
TESTIMONI PENGGUNA BENGKUNG 
PREMIUM BEAUTIFUL
---------------------------------------------------------------------



---------------------------------------------------------------
HARGA BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL
---------------------------------------------------------------
Bergantung kepada ukuran badan kerana ia custom made.
Harga bengkung Premium Beautiful di antara 
RM676 - RM840

FREE FITTING & TRIAL.

=====================
MAKLUMAT LANJUT
=====================
SMS / WHATSAPP --->
NAMA jarak BENGKUNG ke 013-9500953
***

Wednesday, February 11, 2015

Cara Berniaga dengan Top Leaders Circle

Kalau nak jadi seorang doktor, engineer mahupun apa saje yang kita inginkan habis je SPM mesti kita sambung study kan. Tak kira la bidang apa pun. Begitu la jugak bab berniaga, takkan nak berniaga buat je la.... tanpa rujuk atau lihat mana-mana maklumat. Ramai yang rujuk aida after aida share tentang cara berniaga Rasulullah. Actually apa pun bisnes yang kita nak buat mesti kena ada ilmu.

Macamtu la juga aida, walaupun sekarang sedang bekerja but dalam masa sama aida pun berniaga. Tapi nak berniaga pun kalau takde ilmu susah jugak kan. Macamana nak pasarkan produk, apa nak kena buat, dan macam-macam la. Why kena cari ilmu cause aida nak bisnes yang aida buat kekal sampai bila-bila, bukan separuh jalan. 

Alhamdulillah syukur cause aida ditemukan dengan Top Leaders Circle (TLC) di mana ia salah satu organisasi yang membantu usahawan-usahawan baru yang nak mula berniaga. Zero dalam berniaga bukan bermakna anda tidak boleh berniaga. Hendak atau tidak sahaja. That's why kadang-kadang bila tengok TLcians suka sangat hadir majlis ilmu why? cause kami tahu banyak benda yang kami perlu tingkatkan, ilmu tak pernah habis untuk dituntut...right?

But tiada paksaan untuk menimba ilmu, kalau nak pergi ke majlis ilmu kalau tak duk je la umah. Tapi tak syok kot... for me kalau tak hadir majlis ilmu tu rasa macam satu kerugian yang amat besar. Ilmu bisnes mesti la kita menuntut dengan orang yang berbisnes jugak. 

Tak perlu nak bercerita lebih-lebih bab ilmu ni, masing-masing pun tau kan kepentingan majlis ilmu.
Ilmu dan pengalaman berniaga sangat berharga for me. Paling best tak perlu bayar kot untuk mendapatkan ilmu kalau nak bandingkan sesetengah ilmu berniaga tu perlu bayar beribu-ribu pun ada. But as TLC protoge rasa bertuah cause kami hanya mendapatkan ilmu secara percuma.

Corat-coret majlis ilmu sepanjang minggu lepas.....






Lagi best ilmu yang ada kat TLC takkan dapat kat luar sana.

Online + Offline bergabung untuk menghasilkan result yang melambung. Alhamdulillah.....

INSYAALLAH kejayaan menanti!!!



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...